Şampiyonluğa son bir adım kaldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Amatör grubunda mücadele eden Viranşehir Sanayispor deplasmanda Karaköprüspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk hedefini son haftaya taşıdı. Viranşehir temsilcisi son haftayı kazanması halinde şampiyonluğu ilan edecek.

Geçtiğimiz günlerde ŞUTİM Futbol Dünyası’nda oynanan Karaköprüspor - Viranşehir Sanayispor mücadelesini kazanan taraf Viranşehir temsilcisi oldu. Karşılaşmayı 1-0 kazanan ekip şampiyonluk hedefini son haftaya bıraktı.

 

sahibi ekip Karaköprüspor, geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayarak süper amatöre yükselmişti. Süper amatörde ilk yılı olmasına rağmen Karaköprü temsilcisi kısa sürede büyük bir başarı sergiledi.

 

Viranşehir Sanayispor, 90 dakikalık süreçte galibiyeti getirecek golü bulmakta zorlandı. Karaköprü karşısında galibiyet golünün atılması ile beraber Viranşehir temsilcisi sahada adeta bayram havası yaşadı.



Viranşehir Sanayispor teknik direktörü Musa Musa Bucak, yaptığı açıklamada, “Çok mutluyuz bu galibiyet bizim için  çok önem taşıyordu  çok stresli maçtı ama her şeye rağmen maçı almayı bildik. Takımın başına 4 hafta önce geldim, kalan maçlar bizim için birer final maçıydı ve öyle de geçti. Ama biz aslanlar gibi çıktık ve 4 final maçını da aldık. Şimdi önümüzde önemli bir maçımız var, inşallah bu maçımızı da alıp bu güzel şehre ve bu güzel taraftarımıza bu kupayı armağan ederiz. Son sözüm bu güzel şehre sözümüz sözdür diyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

Viranşehir Sanayispor 14 Mart’ta sahasında konuk edeceği Ceylanpınar Belediyespor’u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Viranşehir temsilcisi kaybetmesi halinde ise şampiyonluğu Akçakale Belediyespor’a bırakacak. Akçakale temsilcisi bu hafta hükmen galip sayılması nedeniyle son haftayı 3 puanla kaybetti. Akçakale temsilcisi Viranşehir Sanayispor’un kaybetmesini bekleyecek.



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Fotoğraf: Tevfik Kapçı

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi süper amatör grubu viranşehir sanayispor karaköprüspor viranşehir temsilcisi