Sanatçı Nevzat Soydan yangın anını anlattı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinde otelde çıkan yangından etkilenen sanatçı Nevzat Soydan, yaşadığı o anları Urfa Değişim Gazetesi mikrofonlarına anlattı.

Ünlü manken Tuğba Özay ile sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur’un Şanlıurfa’da düğüne katıldıkları bir otelde, dün gece fişte unutulan bir saç düzleştirme makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı.

Sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur, dumandan etkilendi.

Yıldırım ailesinin düğün törenine gelen Nevzat Soydan, yangın anında yaşadığını Urfa Değişim mikrofonlarına anlattı.

İşte Soydan’ın anlatımıyla o anlar: “Bizler bu sabah düğün için Harran Oteline gelmiştik. Ben 3. Kattaydım birden bire sesler duymaya başladım. 3 dakika içerisinde dumanlar tüm oteli kaplamıştı. Resepsiyonu arayıp böyle bir durumun olduğunu söyledim. Hamiyet benim bir üst katımdaydı onun kapısı açık olduğu için o zehirlenmek üzereydi. İtfaiye ekipleri çok hızlı bir şekilde müdahale ettikleri için çok şükür can kaybımız olmadı. Bizi kurtarmaya gelen bir genç itfaiyeci vardı yangından zarar görmemem için bana kaskını vermeye çalıştı ben eğer bir dakika içerisinde aşağı inebileceksek bir dakikalık nefesimi tutabilirim sen benden daha gençsin kaskı sen tak dedim ona kıyamadım o kaskı bana uzattı ben ona uzattım hatta öyle bir anımız da olmuştu.  Genç itfaiye eriyle öyle bir anımız olmuştu.”

Röportaj: Tevfik Kapçı

Sanatçı Nevzat Soydan Şanlıurfa tuğba Özay