Sanayi esnafının sıkıntılarını dinlediler

TAKİP ET

CHP Haliliye ilçe heyeti, Sanayi esnafı ile bir araya gelerek esnafın yaşadıkları sorunları sıkıntıları dinlediler.

beraberindeki yöneticilerle birlikte Evren Sanayi Sitesinin esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

“Sanayi esnafından kimi dinleseniz dinleyin hepsinin birçok sorunu var.” diyen İlçe Başkanı Alagöz, İşlerinin olmadığını birde buna pandeminin etkisi ile birlikte birçoğunun dükkanlarını siftahsız kapattıklarını, çoğunun çeklerinin döndüğünü ve içinden çıkılamaz bir halde olduklarını belirten Başkan Alagöz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkla beraber olmaya özen gösteriyoruz. Şanlıurfa Evren sanayi sitesi şehrimizin kalbi niteliğinde olmasına karşılık hiçbir anlamda hak ettiği değeri görmemektedir. Bugün sanayi sitesini içler acısı bir halde olması Şanlıurfa için bir utanç kaynağıdır. Göz göre göre esnaflarımızı kaderlerine terk edilmiştir.

Özellikle Akabe yolu ve Sanayi girişinde sık sık trafik sıkışıklığı yaşanmaktadır. Hergün binlerce araç bu yolu kullanarak giriş ve çıkış yapıyorlar. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde bu yol adeta tıkanıyor. Sanayi esnafı büyük mağduriyetler yaşadığını kaydederek, "Sanayi esnafından kimi dinleseniz dinleyin hepsinin birçok sorunu var. Sanayi sitesi esnafının sorunları çözülürse ekonomik olarak tüm şehrimizin bundan kazancı olur" ifadelerini kullandı.


İl Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Pakır’da, Kendisinin de bir sanayi esnafı olduğunu belirterek sorunları gerçek anlamda yaşayan biri olduğunu belirterek, CHP olarak biz her zaman sanayi esnafının yanındayız. Onların sesini duyurmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. CHP Şanlıurfa Milletvekili Sayın Aziz Aydınlık beyefendide bu konuda çok duyarlı. Her zaman gerek mecliste gerek TV’de, gerek yazılı medyada, gerekse de sosyal medyada halkımızın sesi olamaya devam ediyor. Bizde elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. İnşallah sanayi esnafımızın da yaşadığı sorunlar en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşur.” diyerek sözlerini sonlandırdı.