Sanayi sorularının çözümü için destek istediler

TAKİP ET

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Şanlıurfa milletvekilleriyle birlikte ziyaret ettiği Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'den Şanlıurfa'nın mevcut sanayi sorunların çözümü için destek istedi.

Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Ak Parti Milletvekilleri Gülender Açanal, İ.Halil Özşavlı, Ahmet Akay ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile bir araya geldi.  Bakan Yardımcısı Büyükdede gerçekleşen toplantıda, Şanlıurfa'nın sanayi, enerji ve altyapı problemleri başta olmak üzere Şanlıurfa’nın mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri hakkında geniş çaplı bir bilgi aldı. Şanlıurfa'nın problemlerine kayıtsız kalmayan Büyükdede, tüm sorunların çözümüne müdahil olarak, gerekli çalışmaların başlatılması yönünde en kısa zamanda çalışmalarda bulunacağını ifade etti.

 

sanayi sorularının çözümü için destek istediler Şanlıurfa ticaret ve sanayi odası akan yardımcısı büyükdede gerçekleşen toplantıda Şanlıurfa’nın mevcut durumu sorunları ve çözüm önerileri