Sancar, Suruç'ta konuştu: Bu şehri temizlemek gerekiyor

TAKİP ET

Halfeti ilçe kongresi sonrası Şanlıurfa milletvekilleri Mithat Sancar, Ömer Öcalan ve Ferit Şenyaşar Halfeti esnafını ziyaret etti. Heyet daha sonra Suruç ilçesine geçti.

Kayyum yönetimindeki Suruç’ta esnaf ziyaretinde bulunan HEDEP Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar, “Yerel seçimlerde halk iradesini egemen kılacağız, kayyımın bu çamur yönetimine son vereceğiz” dedi.

Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Şanlıurfa milletvekilleri Mithat Sancar ve Ferit Şenyaşar'ın içinde olduğu heyet, kayyım yönetiminde olan Suruç esnafını ziyaret etti, ardından basın açıklaması yaptı. Esnaf heyete ilçedeki alt yapı sorununa dair şikayetlerini dile getirdi.

 Temasların ardından heyet, belediyeye yüz metre mesafede olan ve su birikintisi nedeniyle küçük bir gölü andıran alanda basın açıklaması yaptı. Açıklamada konuşan Mithat Sancar, su birikintisi ve çamur içinde kalan caddeyi işaret ederek “Belki de bu sokak Suruç’un en temiz sokaklarından. Çünkü her taraf çamur içindedir. Ana caddeler bu halde, ara sokaklar daha kötü durumda. Bir miktar yağmur yağdığında her yer çamur oluyor. İnsanlar yürüyecek bir sokak bulamıyorlar. Bu şehri temizlemek gerekiyor. Bu şehri temizlemek için kayyım zihniyetini temizlemek silmek gerekir” diye konuştu.

'ÇAMUR YÖNETİMİNE SON VERECEĞİZ'

 Sokağın ortasında oluşan göleti işaret eden Sancar,

Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri Suruç