Şanlıuraspor'un eski hocasını istifaya çağırdılar!

TAKİP ET

14/15 sezonunda Şanlıuraspor'u çalıştıran ve daha sonra çeşitli kulüplerde teknik patronluk yapan Fırat Gül, Teknik Direktörlüğünü yaptığı Kocaelispor taraftar grubu tarafından istifaya çağrıldı.

TFF 2 Lig Kırmızı Grupta liderlik savaşı veren Kocaelispor dün deplasmanda Hekimoğluspor’a 3-0 yenilmesinden sonra Hodri Meydan taraftar grubu Teknik Direktör Fırat Gül'ü istifa çağırdı. Önce statta Teknik Direktör Fırat Gül’ü istifaya çağıran taraftar grubu daha sonra sosyal medya hesabında çağırdı.

Hodri Meydan taraftar grubu genç teknik adamın istifa etmediği taktirde stada geleceklerini belirti. Hodri Meydan taraftar grubu Teknik Direktör Fırat Gül’ü şu sözler ile istifaya davet etti.”Fırat Gül denen teknik sorumlu, bir şehir senin istifanı bekliyor. Bu çağrıya kulak ver ve derhal istifa et. Kocaelispor Camiasının artık sana ve oynattığın futbola tahammülü kalmamıştır. +

Derhal istifa etmezsen eğer, şahsına özel olarak ilk antrenmanda tesis ziyareti yapılacaktır. Bu günden itibaren sana karşı oluşabilecek her türlü problemin tek sorumlusu sensin.”

Urfaspor kocaelispor​​​​​​​