Büyükşehir Belediyesi Atatürk'ün kemiklerini sızlattı!

TAKİP ET

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen kısa mesajın içinde Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi geçmemesi dikkat çekti.

Haber Mehmet KIRVAR Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 103’üncü yıl dönümü tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara  atılan  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajında  Mustafa Kemal Atatürk’ün ismi geçmemesi yürekleri acıttı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  tarafından vatandaşlara  atılan mesajda şunlar yer aldı.
 "19 Mayıs 1919 tarihi, düşman isgaline  karşı, Anadolunun her köşesinde yükselen istiklal ve istikbal ruhunun ilk mesalesinin yakildigi müstesna bir gündür. Sanli tarihimizden aldığımız ilham ile her zaman  gencligin yanındayız. Aydınlık yarınlarımızın güvencesi genclerimiz bayrağimizi ulusal  ve uluslararası müsabakalarda dalgalandırmaya şehrimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye  devam  edecektir. 19 Mayıs Genclik ve Spor Bayrami  kutlu  olsun...B002"


 

sondakika haberler