Şanlıurfa Büyükşehir – Beşiktaş maçı hangi kanalda?

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesispor – Beşiktaş karşılaşması Pazartesi günü 11 Nisan Kapalı Stadyumunda oynanacak. Mücadele TRT Spor Yıldız'da canlı verilecek.

Tekerlekli sandalye Basketbol Süper lig 2021-2022 Sezonu 31 Ekimde başlıyor. 30 hafta sürecek olan uzun maratonda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk hafta kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Müsabaka TRT yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma hakkında Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım şöyle konuştu:
“Süper lig Sezonu 31 Ekimde başlıyor. Temsilcimiz ilk hafta kendi evinde 1 Kasım 2021 tarihi Saat 14.00 da Pazartesi günü Beşiktaş Kulübü ile oynayacak. Ligin Şampiyonluk adaylarından biri olan Beşiktaş ile iyi bir mücadele iyi bir sonuç almak istiyoruz. Takım olarak lige şu anda hazır vaziyeteyiz. Pazartesi güçlü ve zorlu bir müsabaka bekliyor. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak için hemşerilerimizi desteğe bekliyoruz. Birçok çevre ilden Beşiktaş‘ı desteklemeye gelecek olan çarşı gurubunun desteğini arkasına alan Beşiktaş takımına karşı bizlerde Urfalı sporseverlerin desteğini almak istiyoruz. Pazartesi günü sahamızda oynanacak mücadele aynı zamanda TRT yıldız kanalından canlı verilecek olan müsabaka centilmenliğin ve kardeşliğin hakim olduğu bir müsabaka diliyoruz. Bu önemli maçta tüm halkımızı salona ücretsiz olarak bekliyoruz.”