Şanlıurfa'da Ak Parti'ye ikinci şok: Kasım Gülpınar

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa'da kan kaybetmeye devam ediyor. Bağımsız adayı olarak girdiği yerel seçimde rakiplerine büyük bir üstünlük elde eden ve daha sonra Ak Parti'ye geçiş yapan Ahmet Eşref Fakıbaba dün itibarıyla Ak Parti'den ayrıldığını açıkladı.

Ak Parti Şanlıurfa’da en güçlü adamlarından birisini kaybetmesiyle muhalefet tarafından İYİ Parti büyük bir güç kazandı.

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İYİ Parti’ye geçmesini sindiremeyen Ak Parti ikinci bir şok ile karşı karşıya kaldı. Partisinden istifa eden Eşref Ahmet Fakıbaba, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın da ‘rahatsız olduğunu’ anlattı: “Onun rahatsız olduğunu biliyorum. İstifa eder mi, bilmiyorum.” Dedi.

Dün hem AK Parti’den hem de milletvekilliğinden istifa eden ve İYİ Parti’ye geçeceğini açıklayan Ahmet Eşref Fakıbaba, halktv.com.tr’den İsmail Saymaz’a konuştu.

Fakıbaba,  Kasım Gülpınar ile ilgili şunları söyledi “Ak Parti  Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın da ‘rahatsız olduğunu’ kaydederek istifa edebileceğinin sinyalini verdi: “Mehmet Kasım Gürpınar’ın istifa edeceği iddia ediliyor. Onun rahatsız olduğunu biliyorum. İstifa eder mi, bilmiyorum. Dürüst adamlar zaten rahatsız. Haklı olarak sorman lazım. ‘Kardeşim, madem bu kadar şeyler vardı, ne işin var bu partide’ değil mi? Mücadele verdim. Bir buçuk sene önce yine bir hırsızı ilçe başkanı yaptılar, istifa ettim. Yalvar yakar, dediler düzelteceğiz. Hala adam orada ya!”

Sondakika Urfa