Şanlıurfa'da aranan 23 şahıs gözaltına alındı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından haklarında yakalama emri bulunan 23 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce 12.02.2024 ile 14.02.2024 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde haklarında yakalama emri bulunan 23 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, yakalanan şahıslardan; M.A isimli şahıs, Parada Sahtecilik suçundan 4 yıl 2️ ay, yine aynı suçtan A.A isimli şahsın 4 yıl 2 ay mahkumiyet kararı bulunuyor.  M.Ç isimli şahıs, Resmî Belgede Sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay yine aynı suçlardan M.E 2 yıl 1 ay, S.A isimli şahsın ise 2 yıl mahkumiyet kararı bulunduğu kaydedildi. Ayrıca, A.E isimli şahıs, Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan 10 ay mahkumiyet kararı bulunduğu belirtildi.

Toplam 6 şahıs Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, İfadelerinin alınmasına yönelik yakalama emri bulunan 17 şüpheli şahıs ise ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Başsavcılığından serbest bırakıldığı bildirildi.

Şanlıurfa