Şanlıurfa'da baba-oğul kavgasında acı son

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 20 Mart 2024 tarihinde yaşanan trajik bir olayda, baba ve oğlu arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Alacak-verecek meselesi yüzünden yaşanan gerginlik, kısa sürede büyüdü ve oğlunun babasını bıçaklamasıyla son buldu.

Olay, Suruç'a bağlı Mızar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, baba ve oğul arasında daha önceden de alacak-verecek meselesi nedeniyle gerginlik yaşanıyordu. 20 Mart günü yaşanan tartışmada da gerginlik tırmanarak kavgaya dönüştü. Oğlunun yanında bulundurduğu bıçakla babasını yaralaması sonucu baba olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralı olan babanın hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, olay yerini inceledi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçmaya çalışan oğlu suç aletiyle birlikte yakaladı. Gözaltına alınan oğul, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Babanın cenazesi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işleminin ardından babanın cenazesi, yakınlarına teslim edilecek.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Savcılık, oğul hakkında "kasten adam öldürme" suçundan dava açılması için gerekli işlemleri başlattı.

Mızar Caddesi Suruç Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Şanlıurfa