Şanlıurfa'da başhekim görevden ayrıldığını duyurdu!

TAKİP ET

Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Şiltak Başhekimlik görevinden ayrıldı.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Şiltak uzmanlık eğitimi için görevinden ayrıldığını duyurdu.

Şehit olan kuzeninin isminin verildiği Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini sürdüren Mehmet Fatih Şiltak’ın görevden ayrılışını duyurmasının üzerine Hilvan Devlet Hastanesi Başhekiminin kim olacağı ise merak ediliyor.

"YANIMDA OLAN, BENİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Görevden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Fatih Şiltak şu ifadelere yer verdi, “24.02.2022 yılında başlamış olduğum Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi başhekimliğinden Ankara'da devam edeceğim uzmanlık eğitimim nedeniyle bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Görevde bulunduğum yaklaşık 16 aylık süre içerisinde destek ve yardımlarını esirgemeyen Valimiz Sn. Salih Ayhan'a, Hilvan Kaymakamımız Sn. Coşkun Doğan'a, İl sağlık müdürümüz Sn. Abdullah Solmaz'a ve hizmet başkanlarımıza, Hilvan Belediye Başkanımız Sn. Aslan Ali Bayık'a, önceki dönem il sağlık müdürümüz Sn. Mehmet Gülüm'e, il ve ilçemizde görevli tüm kamu kurum kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, siyasi partilerimize teşekkür ederim. Ayrıca görevimi yerine getirirken en büyük desteği alıp beraber çalışma imkanı yakaladığımız Hilvan Şehit Halit Siltak Devlet hastanesi çalışanlarının her birine, görevde bulunduğum süre içerisinde kamu hizmeti sunduğumuz Hilvanlı hemşerilerime ve kendilerinden çok şey aldığım, zaman ayıramadığım, fedakar dostlarım ve ailemin her bireyine ayrı ayrı teşekkür ederim." notunu paylaştı.

Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Mehmet Fatih Şiltak Başhekimlik görevi