Şanlıurfa'da bir kişiyi öldüren firari yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, JASAT timlerince bir kişinin ölümüne bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan kişi 6 ay sonra ekipler tarafından yakalandı.

12.10.2021 tarihinde Haliliye İlçesi Şanlıurfa-Viranşehir Karayolu Terzi Mahallesi mevkiinde seyir halindeki aracın ateşli silahlarla taranması sonucu Bedih Zenciroğlu'nun öldürülmesi İbrahim Zenciroğlu’nun ise ağır yaralanması olayının faili firarisi olan ve hakkında  UYAP kararı ile hakkında yakalama kararı bulunan Bahri U. İsimli şahıs 6 ay sonra yakalandı.

Farklı bir kimlik ile Eyyübiye İlçesi Abdurrahmandede Mahallesi bölgesinde olduğu tespit edilen firari, JASAT timlerince düzenlenen operasyon ile yakalandı. Bir taş ocağında gece bekçisi olarak çalıştığı iddia edilen şahıs kaçmaya çalışırken JASAT  timleri tarafından yakalandı.


Hakkında UYAP kararı ile yakalama kararı bulunan Bahri U. isimli şahsın yakalanmasına yönelik olarak olayın meydana geldiği 12.10.2021 tarihten itibaren şahsın yakalanmasına yönelik olarak farklı zamanlarda gidebileceği birçok adres kontrol edilmiş ancak şahıs yakalanamamıştı. Şahsın Şanlıurfa İli genelinde gidebileceği ve kendini saklayabileceği akrabaları, dost ve arkadaşları farklı zamanlarda yakın ve uzak takibe alınmıştı.
 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı jandarma suç araştırma timi (jasat)