Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyon! Çok sayıda yakalanma

TAKİP ET

Şanlıurfa'da aranan şahıslara yönelik 61 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 18'i hükümlü, 26'sının yakalama emri ile aranana olmak üzere toplam 44 şahıs yakalandı.

Türkiye genelinde başlatılan aranan şahısların yakalanmasına yönelik, çalışmalar hız kesmeden devan ediyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliği koordinesinde, ekipleri tarafından da Şanlıurfa genelinde belirlenen 61 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

‘’EŞ ZAMANLI OPERASYONA 142 PERSONEL KATILDI’’

Emniyet ekiplerinden 142 personelin katılımıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonla; 18'i hükümlü, 26'sı yakalama emri ile aranan olmak üzere toplam 44 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar arasında; 20 yıla kadar hapis cezası ile aranan 3 şahıs, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranan 3 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 3 şahıs, 2 yıla kadar hapis cezası ile aranan 35 şahıs bulunuyordu.

‘’YAPILAN ADRESLERDE ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ’’

Yakalanan şahıslar arasında; adam öldürme suçundan 3, hırsızlık suçundan 10, dolandırıcılık suçundan 2, yaralama suçundan 10, cinsel suçlardan 2,

kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 1, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 1, taksirle ölüme neden olma suçundan 1 ve diğer suçlardan 14 şahıs yakalandı.

Şanlıurfa’da eş zamanlı operasyon! Çok sayıda yakalanmahttps://t.co/xAjaWhvYYi#şanlıurfa #eşzamanlıoperasyon #yakalanma #operasyon #tutuklanma #gözaltı #ceza #polis Selin Ciğerci Apartman Beşiktaş @SanliurfaEmnMd @UrfaValiligi pic.twitter.com/P2hs5llnld

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) December 2, 2023

Şanlıurfa eş zamanlı operasyon Yakalanma