Şanlıurfa'da güçlü aday Akkurt

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin Mevlana Mahallesinde muhtarlık yapan Ahmet Akkurt 28. Dönem CHP Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Halk nezdinde Ankara ile Urfa arasında köprü vazifesi görülen Muhtar Ahmet Akkurt şimdiden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Urfa’daki temsilcisi ve Şanlıurfa’nın da parlamentodaki sesi olmaya aday olarak görünüyor.

1972 doğumlu Ahmet Akkurt Şanlıurfa Sevdalısı gönlü Şanlıurfa ile büyümüş kendisini kentte adamış bir kişiliğe sahip.

1995'te Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeliği yapmış olan Muhtar Ahmet Akkurt, Şanlıurfalıların meclisteki sesi olmaya aday olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'yı ileriye taşıyacak tarımla bütünleştirecek hayvancılığı genişletecek bilgiyi ve birikime sahip olan Muhtar Akkurt  Şanlıurfa için tek çözüm GAP Projesi olduğunu çiftçilerin toplum için büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa ve Şanlıurfalıların çıkarların doğrultusunda bu yola baş koyduğunu aktaran Muhtar Ahmet Akkurt, “Şanlıurfa'ya Cumhuriyet Halk Partisi'nin Milletvekili aday adayı oldum Şanlıurfalı hemşerilerimden destek bekliyorum.  Bir Şanlıurfa'ya hemşeriniz olaraktan güvenin itibar edin sizlerden tek ricam geçmişteki siyasetçileriyle Bu da gelirse aynısı olur düşüncesini kafanızdan silmenizi rica ediyorum.  Genç bir kardeşiniz bilgi ve birikimiyle Şanlıurfa'dan her köşesine hizmet edebilecek gücen kabiliyete bilgi donatına sahibim. Sizleri seviyorum Her şey gönlünüzce olsun çalışan bir Şanlıurfa için Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı oldum. Saygılarımla “ dedi

Ahmet Akkurt