Şanlıurfa'da hatalı park sorunu kangrenleşiyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en işlek caddelerinde trafik sorunu kangren haline gelmeye devam ediyor. Tek şerit halinde olan hatalı parklar tüm uyarılara rağmen iki şerit halinde yapılıyor.

Özellikle Şanlıurfa’nın en işlek caddelerinde büyüyen trafik sorunu hem gelen ziyaretçilere hem de yerli halka kötü izlenim bırakmanın yanında mağdur ediyor.

Öte yandan otopark eksikliğinin de yaşandığı kentte, yerli ve yabancı ziyaretçiler arabalarını yanlış yapılan parklardan dolayı uzak yerlerde park ederek kent merkezine geldiklerini kaydetti.

Sürücülerin, Şanlıurfa’da bulunan çoğu yolun sağ tarafına hatalı park etmesi sonucu, çift yönlü yolun tek yöne döndüğü ve bunun sonucunda trafiğin tıkanmasına ara ara sürücüler arasında gergin anlar yaşanmasına neden olduğu ileri sürüldü.

Çevredeki vatandaşlar, yetkilerin bir an önce Haşimiye, Bahçelievler ve Cumhurriyet Caddesi’nde trafik sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, var olan trafik sorunun ikiye katlandığını söylediler.

Şanlıurfa en işlek caddelerinde trafik sorunu kangren haline gelmeye devam ediyor Tek şerit hatalı parklar hatalı parklar