Şanlıurfa'da hüzünlendiren hayat hikayesi!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da çocuk yaşlarda oturduğu evde yangından dolayı yüzünde ciddi yanıklar oluşan Adile isimli kadın ameliyat olup yeni bir hayata merhaba demek istiyor.

5 yaşında iken yaşadığı evde çıkan yangından dolayı  yüzünde yanıklar oluşan Adile Hanım, yeniden sağlığına kavuşması için maddi destek bekliyor.

Psikolog aktivist ve duyarlı bir vatandaş olan Emine Gizem Çetiner, Adile hanımın sesine ses olmak için video çekip sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

Toplumsal sorunlara kendi meselesi gibi bakan psikolog Emine Gizem Çetiner, yine duyarlılığını konuşturdu. Psikolog Emine Gizem Çetiner, “Bugün kız kardeşimiz Adile ile birlikteydik. Adile, 5 yaşındayken evinde çıkan yangından dolayı yüzü yanmış. Ameliyat olup yeni bir hayata başlamak istiyor. O'nun elinden tutarsak hayata gülümseyerek bakacak” ifadelerini kullandı.

Hayırseverlerden destek talep eden Adile Hanım da, “Ben henüz 5 yaşındayken evde çıkan yangın nedeniyle yüzümde yanıklar oluştu. Daha öncede çeşitli ameliyatlar oldum ama iyi olmadı. Sağlığıma kavuşmak için maddi desteğe ihtiyacım var. Yeni bir hayata başlamak için sizlere ihtiyacım var” şeklinde konuştu.

Çetiner Gizem Adile