Şanlıurfa'da LPG indirimi sürücüleri sevindirdi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bulunan petrol istasyonlarında uygulanan LPG indirimi Şanlıurfalı sürücüleri sevindirdi. LPG fiyatları 3, 78 TL'den 3,26 TL'ye kadar geriledi.

Özellikle Şanlıurfalı araç sahipleri, yükselen LPG zamları nedeniyle araçlarına yeterli miktarda yakıt alamamanın zorluklarını yaşarken, LPG’ deki indirim Şanlıurfalı sürücüleri sevindirdi.

LPG fiyatlarının neredeyse 4 TL’ye kadar yükseldiğini belirten sürücüler, benzin ve motorin fiyatlarının yüksek olmasının zaten alım gücünü ciddi manada etkilediğini bu nedenle LPG’li araçları tercih ettiklerinin altını çizdiler.

Sürücüler, LPG fiyatlarının da benzin ve motorin fiyatlarıyla adeta yarışır hale geldiğine dikkat çekerek şöyle konuştular: “Son yıllarda ekonomik anlamda yaşadığımız sıkıntılar malum. Olunduğu gibi ülkemizi ve doğal olarak bizi de etkiledi. Özellikle akaryakıt fiyatlarındaki tırmanışlarla birlikte birçoğumuz LPG’li araçları tercih etmeye başladık. Fakat ne yazık ki son iki yıl içerisinde LPG fiyatları da neredeyse benzin ve motorin fiyatlarıyla adeta yarışır duruma geldi. Fakat uzun zamandan sonra LPG fiyatlarındaki indirim oranları az da olsa yüzümüzü güldürdü. Neredeyse 4 TL’ye kadar çıkan LPG fiyatları istasyonlar arasında değişiklik gösteriyor. 3,26 TL ile 3, 48 TL arasında değişiklik gösteren LPG fiyatları, biz araç sahiplerine yaradı. Yanı başımızda Adiyaman gibi ilçe büyüklüğündeki küçük bir ilde LPG fiyatları 2,24 TL’ye inerken bizlerde fiyatın biraz daha yüksek olması bizleri düşündürüyor. Şanlıurfalı yakıt istasyonu sahiplerinin de böyle bir indirimle daha fazla sirkülasyon oluşturacağını düşünüyoruz. Fakat buna rağmen yine de fiyatların düşmesi bizleri memnun etti.”