Şanlıurfa'da müzikli terapi!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Doğa Veterinerlik Merkezinde hayvanlar müzik ile terapi ediliyor. Bölgede sadece Şanlıurfa'da özel bir kliniğin başlattığı müzikli terapiyle evcil hayvanlar ev ortamlarındaki kalabalık aile ve stresten uzak dururken hayvan severler durumu taktirle karşıladılar.

Şanlıurfa’nın en iyi veterinerlerini bünyesinde barındıran Doğa Veterinerlik Merkezi aynı zamanda hayvanların terapi olması için farklı müzik aletleriyle şarkılar eşliğinde hayvanlar terapi ediliyor.

Doğa Veterinerlik Merkezinin hak sahibi Veteriner  Mehmet Bulut hayvanlarla ilgilenmekten hoşnut olduğunu ve hayvanları farklı bir yolla terapi ettiğini bundan hayvanların çok hoşlandığını söyledi.

Hayvanlar ile ilgilenmekten onlara güzel bir ortam sunmaktan haz aldığını belirten Veteriner, “ burada ekip halinde hayvanlara güzel olanaklar sunmaya çalışıyoruz. Onları Veteriner arkadaşlarımız tedavi ediyor, Eyüp Nebi Tuncay’da müzik eşliğinde terapi ediyor. Biz bir ekibiyiz hayvanlar ile ilgilenmeyi seven onları hem ruh hem de beden olarak iyileştirmeye çalışan bir ekibiz” dedi.

Veterinerlikte hayvanlara saz eşliğinde şarkılar söyleyen müziksen Eyyün Nebi Tuncay da “ müzik ruhun gıdasıdır bu gıdayı da hayvanlara da aktarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Doğa Veterinerlik Merkezinde çalışan Veteriner Aysel Sinan ise müzik eşliğinde hayvanları terapi ettiklerini ve saz sesini duyan kedilerin rahatlayıp mayıştığını aktardı.

Müzik eşliğinde yapılan bu tedavi bir çok hayvan sever tarafından beğeniyle karşılanırken hayvan severler bu nezih ortamı hayvanlara oluşturan Veteriner Mehmet Bulut ve ekibine teşekkür etti.

Haber Mehmet KIRVAR 

Şanlıurfa Veteriner