Şanlıurfa'da OGM'de sadece 2022 değil, 2023 projeleri de görüşüldü

TAKİP ET

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü'nün yılın son toplantısında 2022 yılı faaliyetlerinin sonuçları ve gelecek yılın programlarının değerlendirilmesi için toplantı düzenlendi.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlük toplantısı Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı’nın başkanlığında toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Cesim Karadağ, Mehmet Taşan, tüm Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Fidanlık Müdürleri ve Etüt Proje Başmühendisleri katılım sağlayarak toplantı açıldı.

Ormancılık faaliyetleri ile ilgili uygulamalarda gelinen noktalar anlatıldı

Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı yaptığı konuşmada, 2022 yılına daire değerlendirmelerde çeşitli ormancılık faaliyetleri ile ilgili uygulamalarda gelinen noktayı ve bununla birlikte alınan sonuçları işaret ederek önümüzdeki yıl daha iyi işlerin yapılması, projelerin üretilmesi için derhal uygulamalara başlanmasını gerektiğinin altını çizdi.

Sadece 2022 yılı değil aynı zamanda 2023 yılı projeleri de görüşüldü

Programda sadece 2022 yılı değil aynı zamanda 2023 yılı projeleri de görüşüldü. Toplantının devamı yapılan sunum ve fikir alışverişiyle devam etti.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü yılın son toplantısı gelecek yılın programlarının değerlendirilmesi için toplantı düzenlendi Şanlıurfa