Şanlıurfa'da partiler seçime ne kadar hazır!

TAKİP ET

Genel Seçimlere aylar kala partiler çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Cumhur İttifakının yaşanan zamlardan sonra güven kaybetmesi, Millet İttifakının şevkini yükseltiyor.

Ak Parti’nin kalesi olarak görülen Şanlıurfa’da Ak Parti teşkilatlanmasını güçlendirmeye ve saha çalışmalarını sürdürüyor.En fazla Ak Partili vekile sahip olan Şanlıurfa’da muhalefette dikiş tutmakta zorlanıyor.Ak Parti’den sonra en fazla kitleye sahip olan  HDP yaşanılan süreçte çalışmalarını sürdürmeye ve 6’lı masanın il teşkilatlanmasından daha fazla varlığını göstermeye devam ediyor.

 6’LI MASA ŞANLIURFA İL BAŞKANLARI AYAKTA UYUYOR!

Seçimlere aylar kala, aday belirleme hengamesi yaşandığında sandıkların güme gideceği korkusu yaşanırken 6’lı masa Şanlıurfa İl Başkanları Şanlıurfa’da bir araya gelmeye ve Şanlıurfa’nın sorunlarını masaya yatırmaktan geri kalıyor.

Özellikle muhalefet partilerinin birçoğu, kendi iç sorunları ile uğraşmaktan sandık görevlilerini belirleme de geç kalacakları gözleniyor.

6'LI MASA DA SANDIK GÖREVLİLERİ HAZIR MI?

Gelecek Partisi’nin, DEVA Partisi’nin, İYİ Parti’nin, Saadet Partisi’nin CHP ve Demokrat Partisi’nin bulunduğu 6’lı masada Şanlıurfa İl Başkanlarının şuana kadar 3-4 defa bir araya geldiği ve Şanlıurfa’ya dair sorunların konuşulduğu ve birlikte hareket etmedikleri görülüyor.

YENİ KURULAN PARTİLER SİNEK AVLIYOR!

Türkiye’de son zamanlarda kurulan kurtarıcı olarak görülmesi ve partilerin vatandaşa güven verecek çalışmalar yapmadığı görülürken seçmen yine denize düşen yılana sarılır korkusuyla Ak Parti’ye yöneliyor.

Türkiye’de seçime aylar kala Şanlıurfa’da varlığıyla yokluğu belli olmayan ve sadece isim olarak varlıklarını sürdüren Türkiye Değişim Partisi ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi sahada zayıf kalmaları partinin Şanlıurfa’da boy göstermemeye neden oluyor.

CHP KENDİ İÇERİSİNDE MUHALEFET OLUYOR!

Gecen seneden beri üç defa İl Başkanlık değişikliğine giden ve bir çok ilçede görevden alınan başkanların kazan kaldırması partinin Şanlıurfa’da seçmen gözünde güven kaybına neden oluyor.

SAADET PARTİSİ’NDE DURUM İÇ AÇICI DEĞİL!

Temel Karamolloğlu’nun Genel Başkanı olduğu ve günden güne seçmen gözünden düşen Saadet Partisi’de Şanlıurfa’da  parti içerisinde bir takım huzursuzlukların ve ayrı baş çekenlerin olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

İYİ PARTİ’DE KONGRE HAZIRLIĞI!

İYİ Parti de Şanlıurfa’nın en başarılı siyasetçilerinden Ahmet Eşref Fakıbaba’yı partiye katması Şanlıurfa’da büyük bir avantaj elde ederken il kongresini gerçekleştirmediği içinde parti içerisinde çalışmaların aksadığına neden oluyor.

TÜYSÜZ ŞOV YAPMAYA DEVAM EDİYOR!

Yeni kurulan partilerden DEVA Partisi Şanlıurfa’da hem teşkilatı en güçlü olan hem de Şanlıurfa’da en çok muhalefet yapan partilerin önünde geliyor.

Ahmet Tüysüz’ün il Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi iktidarı farklı yönlerle eleştirmesi seçmen gözünde puan kazandırıyor.

ÖZASLAN DİKKAT ÇEKİYOR

Şanlıurfa’da her Cuma saat 11.00’da kentte dair bir sorunu dile getiren ve bununda çözümünde bulunan Hüda Par Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan Şanlıurfa’da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Parti Muhalefet Haberler