Şanlıurfa'da sağlık skandalı!

TAKİP ET

20 Nisan 2022 saat 23:00 sıralarında Şanlıurfa'nın Viranşehir ile Ceylanpınar ilçelerini birbirine bağlayan kara yolu üzerindeki Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Müdürlüğü (TİGEM) Beyazkule ile Aslanbaba mevkisi arasında, bayram şekeri ve çikolata yüklü tır şarampole devrildi.

Haber Mehmet KIRVAR Devrilen tır alev almaya başladı. Tır şoförü Geyit Atçıkan ağır yaralı bir şekilde Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane de yapılan müdahalelerin ardından Geyit Akçıkan’ın bacaklarında 3 derece yanık tespit edildi.
Yanıklar hastanede sarıldıktan sonra apar topar 21 Nisan gece saat 02:00 da taburcu edildi.
CEYLANPINAR DEVLET HASTANESİ'DE AYNI HATAYI YAPTI!
Bacaklarında 3 derece yanık bulunan Geyit Akçıkan Oğlu Enver Karakeçili tarafından eve götürüldü. Sabah ağrıları başlayan Geyit Akçıkan 21 Nisan öğle saat 13:00 sıralarında  Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan pansumanın ardından tekrar yaralı hasta eve gönderildi.

Akşam saatlerinde fenalaşan Geyit Akçıkan Ceylanpınar Devlet Hastanesine tekrar götürüldü. Hastanede yapılan tahlillerin ardından 22 Nisan  gece saat 01:00 Şanlıurfa Mehmet Akif  İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sağlıkda yaşanan bu skandal Geyit Akçıkan ailesini adeta perişan etti.
Geyit Akçıkan oğlu Enver Karakeçili  sosyal medya üzerinden Urfa Değişim Gazetesinin Muhabiri Mehmet Kırvar’a ulaşarak yaşanan bu sorunun tekrar yaşanmaması  için gündeme getirdi.
YAŞANAN SKANDALI URFA DEĞİŞİM GAZETESİ İLE PAYLAŞTI
Urfa Değişim Gazetesinin Mikrofonlarına konuşan Enver Karakeçili  Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesinde yaşanan skandalı şöyle anlattı;”Babam 20 Nisan  saat 23:00 sıralarında kaza yaptı. Tırın devrilmesi sonucunda araç yanmaya başladı. Babam çevre deki sürücülerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Daha sonra ambulans ile Viranşehir Devlet Hastanesine götürüldü. Orada yanık bacakları kısa sürede sargıyla sarıldı. Daha sonra biz gittik.
FAZLA İŞKENCE ÇEKMESİN EVE GÖTÜRÜN
Bize eve götürmemi gerektiğini söyledi. Biz ısrar ettik 24 saat müsaade altına alınmasını istedik yok dediler. burada işkence eziyet çekeceklerini Babamın  hiçbir şeyi olmadığını söyledi doktor. Daha sonra bizi eve yolladılar. Ambulans istedik vermediler.

Biz özel araçla eve götürdük. Sabah saatlerinde tekrar ağrıları başladı. Öğle saat 1 sıralarında Ceylanpınar Devlet Hastanesine götürdük. Orada pansuman yaptılar bizi tekrar eve yolladılar. Akşam saatlerinde tekrar rahatsızlandı. Tekrar Ceylanpınar Devlet Hastanesine götürdük. Bizi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler.

Buraya geldiğimizde neden şuana kadar sevk edilmedi. Durumu ciddi olduğunu söylediler. Şuanda babam yoğun bakımda bir bacağının kesilmesi söz konusu yapılan bu ihmalkarlığın hesabını kim verecek.” dedi.
 

şanlıurfa skandal sağlık