Şanlıurfa'da skandal görüntüler!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait mezbahanede skandal görüntüler ortaya çıktı.

İddiaya göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu mezbahanede  kesilen hayvanlar ulu ortaya bırakıyorlar.

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Tanal, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Viranşehir ilçesindeki mezbahanede adeta baskın yaptı.

Mezbahanede incelemelerde bulunan Tanal, hijyen kurallarının hiç olmadığı, hayvanların neredeyse ulu orta kesildiği, etlerin ve sakatatların ulu ortada bekletildiği, bir tek memurun dahi olmadığına şahit oldu.

Tanal ortaya çıkan görüntüler hakkında şu sözleri kullandı. “Şanlıurfa'daki bu rezalet, tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmalıdır! Dün incelemelerde bulunduğumuz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir ilçesindeki mezbahanesinde insan sağlığıyla oynanıyor! Sözde mezbahanede temizlik ve hijyen, kontrol ve denetim sıfır. Sağlıksız etler Şanlıurfalı hemşerilerime yediriliyor. Kendiliğinden ölen hayvanların etleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin mezbahanesinde aklanıp piyasaya sürülüyor. Sağlık Bakanlığı'nı, Tarım ve Orman Bakanlığı'nı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı göreve davet ediyorum. CHP iktidarında Şanlıurfa'yı bu durumdan kurtaracağız”

Tanal CHP Şanlıurfa