Şanlıurfa'da suç örgütü çökertildi! 13 gözaltı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 11 farklı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda HAMEDO Suç Örgütü çökertildi. Olayla ilgili 13 şüpheli şahıs yakalandı.

Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde emniyet ekipleri tarafından 3 aylık takip sonucunda 11 farklı adrese eş zamanlı olarak “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak Suçundan ve Uyuşturucu Madde Ticareti ve İmalatı Suçundan” gerçekleştirilen operasyonda HAMEDO Suç Örgütü çökertildi. Olayla ilgili 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Ceylanpınar ve Viranşehir Cumhuriyet başsavcılığınca koordineli olarak Şanlıurfa Merkez, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde 3 aylık takip sonucunda 11 farklı adrese eş zamanlı olarak Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak Suçundan ve Uyuşturucu Madde Ticareti ve İmalatı Suçundan gerçekleştirilen operasyonda HAMEDO Suç Örgütü çökertildi.

Yapılan çalışmalarda;

2 Kilo 462 Gram Metamfetamin   

54 Gram Esrar

5,04 Gram Eroin

2,74 Gram Bozai

4 Adet Pompalı Tüfek

1 Adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirildi.

13 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

16.01.2024 günü Şanlıurfa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce;

️ Ceylanpınar ve Viranşehir Cumhuriyet başsavcılığınca koordineli olarak Şanlıurfa Merkez, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde 3 aylık takip sonucunda 1️⃣1️⃣ farklı adrese eş zamanlı olarak Suç İşlemek… pic.twitter.com/jcMlcz8fuS

— Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü (@SanliurfaEmnMd) January 17, 2024

HAMEDO Suç Örgütü Şanlıurfa suç örgütü Şanlıurfa haberleri