Şanlıurfa'da Süper Kupa'da 'Süper' belirsizlik!

TAKİP ET

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa için Şanlıurfa'da saat 21.30'da karşı karşıya gelecek. Galatasaray tam kadro maça çıkarken, Fenerbahçe U-19 takımıyla maça çıkacak. Sarı lacivertli takım sahaya 9 futbolcu ile çıkması, ardından 3 oyuncunun oyundan alınması ve maçın tatil edilmesi bekleniyor.

Şanlıurfa’da bugün oynanacak Süper Kupa maçı için saatler kaldı. Süpe Kupa heyecanı saatler geçtikçe artarken Fenerbahçe, maç hem ertelenmediği hem de yabancı hakem atanmadığı için, A takımla sahaya çıkmama kararı almıştı.

Sarı-lacivertlilerin, ezeli rakibinin karşısına, U19 ve U17 takımlarından oluşan bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Sarı lacivertli takım sahaya 9 futbolcu ile çıkması, ardından 3 oyuncunun oyundan alınması ve maçın tatil edilmesi bekleniyor.

Galatasaray Süper Kupa maçı için dün Şanlıurfa geldi.

Fenerbahçe kafilesinin ise U19 takımının Elit Lig’de saat 12.00’de Giresunspor ile oynayacağı maçtan sonra Şanlıurfa’ya hareket etmesi ve akşam üzeri kentte olması bekleniyor. Şanlıurfa’ya gitmeyen A takım, Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yapacak.

Galatasaray Fenerbahçe