Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu! 2 cinayet şüphelisi yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa 'Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele' kapsamında yapılan operasyonda 3 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden ikisinin cinayetten arandığı öğrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 3 şüpheli yakalandı. Şahıslardan T.G ve M.M isimli yabancı uyruklu şahısların 11.03.2023 tarihinde Gaziantep ilinde meydana gelen cinayet olayında Gaziantep 5. Sulh Ceza Hâkimliğince kasten öldürme suçundan arandıkları öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“08/05/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ‘ Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele’ kapsamında yapılan çalışmalarda; ekiplerimiz tarafından üç şahıs yakalanmış, şahıslardan toplam 17,45 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, şahıslardan T.G ve M.M isimli yabancı uyruklu şahısların 11.03.2023 tarihinde Gaziantep ilinde meydana gelen cinayet olayında Gaziantep 5. Sulh Ceza Hâkimliğince kasten öldürme suçundan arandıkları anlaşılmıştır.

T.G ve M.M yabancı uyruklu şahısların karıştıkları kasten öldürme suçu ile ilgili işlemler Asayiş Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak takip edilmektedir. Ayrıca şüpheli M.M yabancı uyruklu şahıs gözaltına alınarak hakkında ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan da adli tahkikata başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Şanlıurfa Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele