Şanlıurfa'da zabıtalar ayakta uyuyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa merkezde ana arterlerde gelişigüzel park edilen araçlar trafiği tıkatırken aynı zamanda yolun ortasına konulan bir yönlendirme levhası pes dedirtti. Zabıtaların duruma el atmaması tepkilere neden oldu.

Eyyübiye’de trafiğin yoğun olduğu Sarayönü mevkiinde ve Haşimiye Meydanında gelişigüzel park edilen araçlar trafiğin tıkanmasına yol açarken yine aynı yol üzerinde bir otopark işletmesinin yönlendirme levhasının olması ve yetkili kişilerin müdahale etmemesi tepkilerin odağında yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin yolun ortasında duran levhaya müdahale etmemesi zabıtaları iş yapmadığı yorumlarına neden oldu.

Ana arterlerde rastgele park edilen araçlar trafiğin tıkanmasına yol açması ve müdahale edilmemesi gibi sorunlar devam ediyor. Daha önce Bağlarbaşı ve Devteşti Mahallerinin ana arterlerinde esnafın kaldırımları işgal etmesi ve zabıtaların karışmaması yine vatandaşın tepkisine neden olmuştu. Son olarak Haşimiye Meydanında yolun dar olması nedeniyle sürekli trafik tıkanıklığı meydana geliyor.  Asli görevleri arasında olan işgalleri önlemek olan zabıtanın elini kolunu kıpırdatmaması pes dedirtti.

Özellikle Sarayönü’nde konulan yönlendirme levhası 63 nolu körüklü otobüslerin bu mevkide hareket etmesine ve ilerlemesine neden olmasına rağmen müdahale edilmemesi zabıtanın ne iş yaptığı sorusunu akıllara getirdi.

Eyyübiye Şanlıurfa Bağlarbaşı