Şanlıurfa'da zincirle işkence iddiası!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 15 yaşındaki genç, iddiaya göre babası ve amcası tarafından önce arabayla çarpıldı ardından 2 gün boyunca bir ahırda zincirle bağlanıp aç ve susuz bırakıldı.

Suruç ilçesinde iddiaya göre 15 yaşındaki genç, babası ve amcası tarafından 2 gün boyunca zincirle bağlanarak aç ve susuz bırakıldı. Ayrıca işkence yapıldığı ileri sürüldü.

Annesi boşanma aşamasında olan 15 yaşındaki M.Ş., babası İ.Ş. ve amcası tarafından önce tehdit edildi.Tehditlerden kaçan M.Ş. daha sonra babası ve amcası tarafından arabayla çarpması sonucu yakalandı. Bir ahıra götürülüp, zincirle bağlanan M.Ş.’ye burada 2 gün boyunca işkence yapıldı. İşkence görüntülerinin ise cep telefonuna kaydedildiği öğrenildi.

Görüntüleri boşanma aşamasındaki anneye gönderileceği öne sürülürken, jandarma ekipleri gencin bağlandığı ahıra baskın yaparak kendisini kurtardı. Hastaneye götürülen M.Ş. kendisine işkence eden baba İ.Ş. ve ismi öğrenilemeyen amcasından şikayetçi oldu. Zanlı baba ve kardeşi olayın ardından 14 gün sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlıların, mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından yine M.Ş.’ye yönelik tehditlerde bulunduğu öne sürüldü.

Şanlıurfa zincirle işkence iddiası