Şanlıurfa'da Züğürt Ağa Filmi gerçek oldu!

TAKİP ET

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimin yankıları devam ediyor. Sandıklarda toplu oy kullanma oyların başka partilere yazılması gibi birçok iddia Şanlıurfa'da ortaya atıldı.

Yapılan seçim hakkında konuşan Şanlıurfa Bağımsız adayı Abdülkadir Aslantaş oy kullandığı sandıkta kendisine oy çıkmadığını ileri sürerek isyan etti.1985 Çekilen ve her seçimde gündeme gelen Dram/Komedi filmi olan Züğürt Ağa filmi Şanlıurfa’da bu seçimde gerçek oldu.Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdülkadir Aslantaş yoğun bir nüfusa sahip olduğu halde yeteri kadar oy alamadığını hatta kendi oy kullandığı sandıkta dahi kendisine oy çıkmadığını iddia etti.

“SAHADA KAZANDIM MASADA KAYBETTİM”

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdülkadir Aslantaş seçim hakkında yaptığı açıklamada sahada kazandığını fakat masa başında dönen dolaplardan dolayı kaybettiğini söyledi.

ZÜĞÜRT AGA FİLMİNİ ANDIRAN ANLAR!

Yapılan seçimde büyük bir beklenti içerisinde bulunan Bağımsız aday Abdülkadir Aslantaş oy kullandığı sandıkta kendisine 1 oy bile çıkmadığını kaydederek seçim sonuçlarında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü.

Bağımsız Milletvekili adayı Abdülkadir Aslantaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.”Buradan Şanlı şehrin şanlı insanlarına çok teşekkür ediyorum. On dört aydır sahadayız, yaklaşık olarak on dört ayın her günü sabahtan saat on ikiye kadar insanlarımızla kucaklaştık, insanlarımızla selamlaştık. Ama ben şuradan şunu belirtmek istiyorum. Yaklaşık olarak bize, resim olarak atılan 18750 oy var. Bozova'nın iki sandığında, bir sandıkta 491, bir diğer sandıktaysa 277 oy. Bu oyların tamamı ortada yok ve ben kendi sandıkta kullandığım oyum yok. Yani diyeceksiniz onu nerden biliyorsunuz. Çünkü o sandıkta hiç oy çıkmadı. Ben buradan Şanlıurfa halkına kucak dolusu selamlar gönderiyorum, diyorum ki demokrasi bir ülkede yaşıyoruz ama demokratik bir ortamda seçimin olmadığının belirtileridir bunlar ve şöyle diyorum ki Şanlıurfa halkı ben sizlere söz vermiştim. Demiştim ki bir oy alsam da ben çıkıp sizlere teşekkür ediyorum. Ben bir oy almadım, ben sahada kazandım ama masada kaybettim. Buradan Şanlıurfa kamuoyuna ve vicdanına bırakıyorum.”

Şanlıurfa’da Züğürt Ağa Şanlıurfa