Şanlıurfa'daki kulüplerden saldırıya ilişkin kınama!

TAKİP ET

MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan fiziksel saldırı sonrası Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor, yaşanan saldırıya tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Ankaragücü, konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü kulüp Başkanı Faruk Koca, müsabakanın hakemi Halil Umut Meler’e fiziksel saldırıda bulundu.

Hakem Halil Umut Meler’e yapıla fiziksel saldırı sonrası futbol camiası, siyasiler, spor kulüpleri ve hakemler tepki gösterdi. Bir tepkide Şanlıurspor ve Karaköprü Belediyspor’dan geldi.

ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Şanlıurfaspor yaşanan olay sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Trendyol Süper ligde oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası maçın Hakemi Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

 

"SALDIRI İÇİN TARİF EDİLMEZ BİR ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ"

Karaköprü Belediyespor’da yine sosyal medya hesapları üzerinden üzüntü içinde olduklarını belirterek, “Bu akşam oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasında hakem Halil Umut Meler'e yönelik yapılan saldırı için tarif edilmez bir üzüntü içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Başta Halil Umut Meler olmak üzere tüm hakem camiasına ve Spor kamuoyuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan bu saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Karaköprü Belediyespor Kulübü Saygılarımızla...” açıklamasında bulundu.

Şanlıurfa Halil Umut Meler urfahaberleri