Şanlıurfa Elit Masterlar Ligi başlıyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Masterlar Federasyonu, Şanlıurfa elit masterlar ligi aydınlar yapı sezonu sezonu için bir araya geldi. Üçüncüsü başlayacak olan sezon içi bu sene ligde 12 takım mücadele edecek.

Şanlıurfa Elit Masterlar Ligi Aydınlar Yapı sezonu Aralık ayı sonunda başlaması için Federasyon tarafından karar verildi. 12 takımın mücadele vereceği üçüncü sezonda Adıyaman Dost-Der Masters,  Yediyaman Masters, Siverek Masters ve Hilvan Masters lige yeni katılan takımlar oldu.

Istişare toplantısında Şanlıurfa Elit Masterlar Ligi için oy birliğiyle yeni kararlar alındı. Alınan bu kararları Şanlıurfa Masterlar Federasyon Başkanı Mehmet Polat ile Aydınlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Aydın bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Şanlıurfa Master ligi Aydınlar  sezonu ilk toplantımızı yaptık. Atılan bütün başkanları yöneticileri kişilere teşekkür ederim 8 takımla 8 kişi ile başladığımız bu lige şu an 30 kişi salonlara sığmıyoruz. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Ailemiz her geçen gün büyüyor adıyaman'dan siverek'ten ceylanpınar'dan hilvan'dan gelen bütün herkese teşekkür ediyoruz ligimizin sanatını burada başlattık Aydınlar Yapı genel başkanı Muharrem Aydın'a teşekkür ederiz.”

şanlıurfa elit masterlar ligi mücadele verecek 12 takım belli oldu.

1.Şanlıurfa 63 Masters

2.Aydınlar Yapı Masters

3.Güneydoğu Masters

4.Ceylanpınar Masters

5.Edessa Masters

6.Falcon Masters

7.Güneş Medikal Masters

8.Hilvan Masters

9.Yediyaman Masters

10.Tetirbe City Masters

11.Siverek Masters

12.Yıldızlar Masters

Foto: Tevfik Kapçı

Şanlıurfa Masterlar Federasyonu Şanlıurfa Elit Masterlar Ligi şanlıurfa