Şanlıurfa Emniyet ekipleri kuş uçurtmuyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik ve Çevik Kuvvet şubeleri ekipleri tarağından 'FIRAT-6 Huzur Uygulaması' kapsamında kent genelinde  çeşitli suçlardan aranan kişiler hakkında gerekli işlemler yapılırken, çok sayıda iş yerine de cezai işlem uygulandı.

Emniyet ekiplerince Şanlıurfa’da düzenlenen “FIRAT-6 Huzur Uygulaması” nda 101 ekip, 423 personel ile denetim gerçekleştirildi.

Sıkı denetim gerçekleştiren ekipler 4781 şahıs sorgulamış, 12 şahsa 7404 TL idari para cezası uygulanmış ve 25 şahsın çeşitli suçtan arandığı tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı.

Çok sayıda iş yeri denetimi gerçekleştiren ekipler 75 iş yerini denetleyerek, 9 iş yerine “Tütün Kanununa Muhalefet” suçundan; 2 iş yerine işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığından dolayı toplamda 11 iş yerine cezai işlem uyguladı.

Uygulama çerçevesinde 923 araç ve 33 motosiklet sorgulandı, 2 araç trafikten men edildi. Toplamda 14 araca 95.086 TL idari para cezası uygulanırken 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 26 adet fişek ele geçirildi.

Ekiplerin titiz çalışmaları sonucu gözaltına alınan zanlılar işlemleri yapılmak üzere Emniyete göztürüldü.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Trafik ve Çevik Kuvvet