Şanlıurfa Emniyeti cinayet zanlılarını yakaladı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Adana ili Yüreğir ilçesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce öldürülen B.E. adlı şahsı öldüren zanlı yol uygulamasında yakaladı. Diğer şüpheli ise saklandığı evde yakalandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği görevlilerince, Ateşli Silahla Kasten Öldürme olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde  Adana ili Yüreğir ilçesi Levent Mahallesinde meydana gelen olayda B. E. isimli şahıs kimliği belirsiz bir şahıs tarafından ateşli silah ile öldürülmüş ve şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştığı öğrenildi.

 

Olayı gerçekleştirilen şahsın olay yerinden kaçtığı aracı tespit eden Adana ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu ortak operasyonda olayda silahı kullanan E.G. isimli şahıs Şanlıurfa’da uygulama noktasında yakalandı. Devam eden operasyonda olay yerinde olduğu tespit edilen şahsın ise Şanlıurfa’da  saklandığı bilgisinin edinilmesi üzerine şahıs saklanmış olduğu evde yakalanmış kendisini İ.E. olarak tanıtan şahsın sahte kimlik kullandığı ve şahsın 2017 yılında Ankara ili Kahraman Kazan İlçesinde bir Polis Memurunun Şehit edilmesi, bir polis Memurunun yaralanması ve bir vatandaşın öldürülmesi olayının şüphelisi A. G. isimli şahıs olduğunun tespit edilmesi üzerine şahıs yakalanarak Şanlıurfa Cinayet Büro Amirliğine intikal ettirildi.

Şanlıurfa İl emniyet müdürlüğü cinayet büro amirliği Şanlıurfa adana haberler son dakika