Şanlıurfa engelliler takımından güzel haber

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk 8 arasına girerek Süper Lig de play-off oynamayı garantiledi.

5 sezondur Şanlıurfa’yı Süper ligde temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2021-2022 HDI Sigorta TS Basketbol sezonunda ilk sekize girerek Şanlıurfa’yı 03-05 Haziran 2022 Tarihleri arası Yalova ilinde Yapılacak olan Play–Off müsabakalarına katılmayı hak kazandı.

Basketbol takımı müsabakalara katılmak üzere Yalova’ya gitti. Konu hakkında bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım şöyle konuştu:
“Mutlu bir sezon yaşıyoruz. her yıl üstüne koyarak emin adımlarla başarı çıtamızı yükseltiyoruz. 5 sezondur mücadele verdiğimiz Süper Ligde normal sezonda 16 takımlı ligde 7. Sırada bitirdik ve 2021-2022 Sezonu Play-Off oynamayı garantiledik. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşikte gibi üst seviyede bulunan takımlarla Play-Off’u paylaşacak olan takımımız şehri en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk mücadelesi vereceğiz” dedi.

Yıldırım, “29 hafta süren uzun maratonda sporcularımızı tebrik ediyorum. Ligin flaş takımı olmamızda desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve ailesine teşekkür ediyoruz. Ligin en genç ve en çok alt yapısında sporcu ile mücadele veren takımımız önümüzdeki yıl ve yıllarda hedefimizi daha üst seviyelere taşımak daha çok Urfalı gençleri yetiştirerek hem kulübümüze hem Türk sporuna hizmet etme amacındayız” ifadelerini kullandı.
 

Şanlıurfa Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Süper Lig