Şanlıurfa Gençlikspor sahasında hezimete uğradı

TAKİP ET

Kadınlar Özge Kanbay 3.Lig 7.Grup'ta mücadele eden Şanlıurfa Gençlikspor kendi sahasında konuk ettiği Gaziantep Karataş Gençlikspor karşısında etkisiz kalınca adeta hezimete uğradı.

Şanlıurfa Kadınlar takımı Şanlıurfa Gençlikspor, Kadınlar Özge Kanbay 3.Lig 7.Grup’ta bugüne kadar oynadığı 12 karşılaşmada 4 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak grubunda 12 puanla 7.sırada yer alıyor.

 

Cumartesi günü Gaziantep’in güçlü takımı Gaziantep Karataş Gençlikspor’u konuk eden Şanlıurfa Gençlikspor, rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyunca mücadeleyi kendi sahasında 5-0 kaybetmekten kurtulamadı.

 

11 Nisan 1 Nolu Sahada oynanan mücadele de rakip takım futbolcularından Songül Gültekin’in sergilediği oyun ile gözleri üzerine çekmeyi başardı. Maçı neredeyse tek başına koparan milli futbolcu Şanlıurfa Gençlikspor’a zor anlar yaşattı. Milli futbolcu performansından dolayı milli takıma kadar yükseldi.

 

Şanlıurfa kadın takımı ligde oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak üst üste kayıplar yaşadı. Grubunda 12 puanla 7.sırada yer alan Urfa temsilcisi önümüzdeki hafta Tavla Gençlikspor’a konuk olacak.

 

Hatay’ın kadın takımı Tavla Gençlikspor, bugüne kadar ligde oynadığı 12 maçta 11 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Ligde zirveyi kimseye kaptırmayan Tavla Gençlikspor, Şanlıurfa temsilcisinin puan ya da puanlarla dönmesi zor gözüküyor.

 

Foto: Tevfik Kapçı

Haber: Mehmet Halhalli / Urfa Değişim