Şanlıurfa merkez ve ilçelerde uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

TAKİP ET

Şanlıurfa merkez ve Birecik, Hilvan ilçelerinde Jandarma ekipleri 'Dürbün, Yaren, Sebat ve Yürek' isimli hassas burunlu köpeklerinin katılımıyla uygulama gerçekleştirdi, 8 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Kapsamında ekipler uygulamalarına aralıksız devam ediyor.

Jandarma Komutanlığı tarafından Şanlıurfa ili, Birecik ve Hilvan ilçelerinde KOM Şube ekipleri, Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hilvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Jandarma Kontrol Noktasında, “Dürbün, Yaren, Sebat ve Yürek” isimli hassas burunlu köpeklerinin katılımıyla uygulama gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen uygulamada 8 ayrı şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; 779 gram esrar maddesi, 502 gram toz esrar maddesi ve 189 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Uygulamada, 1 kişi hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan, 6 kişi hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak/bulundurmak/kabul etmek suçundan ve 1 kişi hakkında 5607 sayılı kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan adli işlemler başlatılarak şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındılar.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca “Narkotik Suçlarla Mücadele Kapsamında” çalışmalara hız kesmeden devam etmektedir.

Şanlıurfa uyuşturucu operasyon