Şanlıurfa merkezde torbacı çalışması!

TAKİP ET

Şanlıurfa merkezde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Eyyübiye'de mağaralar bölgesi ve sokak aralarında denetim yapıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması için kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Uyuşturucu madde ticaret ve kullanımının önlenmesine yönelik Eyyübiye’de mağaralar bölgesi ve sokakların tenha noktalarında sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında torbacı diye tabir edilen sokak satıcıları, uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanması için kent genelinde uygulamalarını sürdürüyor.

Mücadeleye ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Narkotik Suçlarla Mücadelede torbacı diye tabir edilen sokak satıcıları, uyuşturucu madde ticareti yapanlar ve kullanıcıları ile mücadelemiz her geçen gün artarak devam etmektedir…

Şehrimizin tüm noktalarında narkotik maddelerin hiçbir çeşidine geçit vermemekte sonuna kadar kararlıyız…

Başta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz olmak üzere tüm birimlerimizle topyekûn, Mücadelemize Azim ve Kararlılıkla Devam Edeceğiz…"

sokak satıcıları Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü