Şanlıurfa'nın değerleri İstanbul'da tanıtılacak

TAKİP ET

İstanbul'da 2-5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek ''1. Şanlıurfa Tanıtım Günleri'' bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İstanbul’da ''Şanlıurfa Tanıtım Günleri'' etkinliği düzenleyecek.

İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 2-5 Haziran tarihleri arasında yapılması planlanan 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri'  bir basın toplantısıyla tanıtıldı. 
Özel bir oteldeki programda bir konuşma yapan İstanbul Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Şansal, şehrin değerlerini tanıtma adına iyi bir sınav vererek, turizme katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Şansal, 'Valiliğimiz, Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlarımızın destekleriyle Urfamızı en iyi şekilde tanıtacağız' dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri'nin başarılı geçmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi. 

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İlçe Belediye Başkanları, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek, STK temsilcileri ve medya mensupları katıldı. 

HEDEF; ÜLKE GÜNDEMİNDE SES GETİRMEK 
'Şanlıurfa Tanıtım Günleri'nde ilimizin sosyal ve kültürel özellikleri, turistik zenginlikleri, üretim değerleri, inanç turizmi çok yönlü olarak tanıtılacak. Şanlıurfa’nın dokusunda yer alan ‘’Birlik’’ temasından dolayı organizasyonun sloganı ‘’Biz Türkiye’yiz ‘’olarak belirlendi. 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri'nde esnafların ürünlerini sergileyeceği stantlar yer alacak.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin  Urfa ahengi müzik topluluğu ve yerel sanatçılar konserler verecek. Konuklara çiğ köfte ikram edilecek, ilimizin diğer diğer geleneksel lezzetleri de görücüye çıkacak. Bunun yanında Urfalı ressamların, fotoğraf sanatçılarının çalışmaları ve el sanatları ürünleri sergilenecek. Gıda üreticileri, sanayi şirketleri ve STK’lar ve tur şirketleri da tanıtım günlerinde stant açacak. 
 

Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Şanlıurfa Tanıtım Günleri