Şanlıurfa'nın o ilçelerine eş zamanlı operasyon: 17 yakalanma

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Akçakale, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi, 1️7️ şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında emniyet ekipleri Şanlıurfa’nın Akçakale, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Emniyet ekipleri ilçelerde gerçekleştirdikleri uygulamalar kapsamında; 6️5️.9️7️ gram metamfetamin maddesi, 1️1️0️.8️8️ gram sentetik kannabionid(bonzai), 2️3️.0️1️ gram esrar maddesi, 3️9️ adet sentetik ecza maddesi, 1️2️ adet captagon hap, 2️ adet hassas terazi, 2️ adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Yapılan uygulamalar neticesinde; 4️6️ şüpheli şahıssa uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçundan, 2️1️ şüpheli şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılırken 1️7️ şüpheli şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın o ilçelerine eş zamanlı operasyon: 17 yakalanmahttps://t.co/IvNy5VN7Sl#şanlıurfa #akçakale #suruç #viranşehir #operasyon #yakalanma #dilanpolat #viop @SanliurfaEmnMd @hasansildak @UrfaValiligi pic.twitter.com/OAUI8ZzIv9

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) April 26, 2024

Şanlıurfa eş zamanlı operasyon yakalanma