Şanlıurfa'nın o ilçesinde ahırda çok sayıda silah ve mühimmat bulundu!

TAKİP ET

Haliliye'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından 'Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına Yönelik' JASAT ekiplerince yapılan çalışmalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.1 şüpheli ise gözaltına alındı.

Alınan bilgilere,Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı bağlı  Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından “Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına Yönelik” ekiplerince icra edilen çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa Haliliye İlçesinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen O.B. isimli şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde JASAT ekipleri tarafından aramalar yapıldı.

BİRÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalar neticesinde; 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği,1 adet glock marka ruhsatsız tabanca ve şarjörü,1 adet sarsılmaz marka ruhsatsız tabanca ve şarjörü,40 adet tabanca gövdesi,40 adet tabanca üst kapağı,3 adet tabanca namlusu,1 adet blow marka ses tabancası ve şarjörü, 3 adet ruhsatsız av tüfeği,30 adet 12 cal. av tüfeği fişeği ,1 adet 7,62 mm fişek ele geçirildi.

O.B ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Ayrıca aramalarda yakalanan O.B. isimli şüpheli şahıs ev ve eklentilerinde JASAT ekipleri tarafından,2 kök kenevir bitkisi,5 gram metamfetamin,5 adet uyuşturucu kullanma aparatı,2 adet silah dürbünü,1 adet suçta kullanılan otomobil ele geçirildi.

Yakalanan O.B. isimli şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca “Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına Yönelik” operasyonel faaliyetlere hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Şanlıurfa şanlıurfa urfahaberleri.com