Şanlıurfa Pazarcılar Derneği Başkanı güven tazeledi!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bugün Şanlıurfa Pazarcılar Derneği tek liste ile seçime gitti. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Hacı Keser tüm üyelerin oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Şanlıurfa Pazarcılar Derneği bugüne yeni başkanını seçmek için kongreye gitti. Derneğin başkanlık seçiminde Halil Keser, İbrahim Halil Yüksekyayla, Murat Ayten ve İsmail Taş divan başkanlığında görev aldı.

Sayı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seçim daha sonra oylama sürecine girdi. Mevcut Başkan Hacı Keser’in aday olduğu tek liste seçiminde başka aday çıkmadı. 98 kişinin oy kullandığı seçimde Hacı Keser yeniden görev tazeledi.

Bu görevi kendisine tekrardan veren esnafa teşekkür eden Şanlıurfa Pazarcılar Derneği Başkanı Hacı Keser, Urfa Değişim TV mikrofonlarına konuştu.

Hacı Keser yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tek liste ile seçime girdik. Seçimle görevimizi tazeledik. Bana bu görevi tekrar veren esnafımıza teşekkür ederim. Rakip olmadığı için tek liste ile gittik ve 98 oyun tamamını aldım. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Şanlıurfa Pazarcılar Derneği Yönetim kurulu

Başkan: Hacı Keser

Asil Üyeler:

Hacı Keser

Eyyüp Keser

Sinan Keser

İsmail Taş

Mehmet Ölmez

Hasan İzgün

Cuma Keser

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

Halil Keser

Murat Ayten

İ.Halil Yüksekyayla