Şanlıurfa Rahmet Derneği bu yıl da sınırları aşıyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 2017 yılından itibaren hem yerel hem de uluslararası çalışmalar gösteren Şanlıurfa Rahmet Derneği Kurban Bayramının yaklaşmasıyla hazırlıklarını tamamladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı’yla birlikte bazı dernekler kurban fiyatlarını belirledi. Şanlıurfa’da birçok maddi durumu yetersiz olan ailelerin yardım eli olan Rahmet Derneği bu yıl kesilecek kurban fiyatlarını belirledi. Bu yıl yurtiçin de kurban bedelini 5.000 TL, Afrika'da ise kurban hisse bedelini 1900 TL olacak. Rahmet Derneği Mehmet Doğan yaptığı açıklamada “Mazlumun olduğu tüm coğrafyalarda var olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yıl ise kurbanda Rahmet var sloganı ile yola çıktık.

Hayırseverlerin desteğiyle güzel projelere imza atacağız Kurban seçimi alımı kesimi dağıtımı ve bilgilendirmeler olmak üzere 5 başlıkta hazırlandık Gönüllüler tarafından özenle seçilen kurbanlar Bayramın ilk günü kesilecek Hayırseverlere sms ile bilgilendirilecek Ailelere eşit şekilde dağıtılacak Ve kesim videoları hayırseverlere gönderilecektir. Tüm bunlar islami usullerle uygun bir şekilde yapılacaktır Bağışçılarımız bu konuda müsterih olabilirler.Tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.”

Rahmet Dernek Şanlıurfa Kurban Bayram Mehmet Doğan