Şanlıurfa sağlıkta bir başarıya daha imza attı

TAKİP ET

Viranşehir ilçesinde arabanın yıkanması sırasında yaşanan talihsiz bir kaza sonucunda hastanın boğazında kesi oluştu. Hızlı bir şekilde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hasta, kulak burun boğaz uzmanı Op. Dr. Ali Akbaş'ın gerçekleştirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Kaza, normalde keyifli bir etkinlik olan arabaların yıkanması sırasında meydana geldi. Su tabancasıyla yapılan tazyikli su püskürtme işlemi esnasında, kazara hastanın boğazı kesildi. Olayın hemen ardından çevredekilerin çağırdığı ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan hasta, burada yapılan ilk müdahalenin ardından acil bir şekilde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşan hasta, Haliliye Ek Hizmet Binasında hizmet veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ali Akbaş tarafından yapılan tıbbi müdahale ve gerçekleştirilen operasyon ile hastanın hayatı kurtarıldı. Yapılan operasyon sonrasında hastanın sağlık durumu hızla düzelmeye başladı.

Op. Dr. Ali Akbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastamızın yaşadığı kazada boğazında kesik meydana gelmişti. Hızlı bir şekilde müdahale etmemiz gerekiyordu. Operasyonu gerçekleştirirken, hastanın durumunu dikkatle değerlendirdik ve gerekli adımları attık. Şu anda hastamızın sağlık durumu stabil ve iyileşme sürecine girmiştir" dedi.

Hastanın ailesi, Dr. Ali Akbaş ve hastane personeline minnettarlıklarını dile getirerek, verdikleri üstün hizmet için teşekkür etti.

Viranşehir Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Op. Dr. Ali Akbaş