ŞURA Derneğinden Urfa Değişim Gazetesine anlamlı ziyaret!

TAKİP ET

Şanlıurfa Şura İnsan Hakları Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Urfa Değişim Gazetesini ziyaret etti.

Urfa Değişim Gazetesinin çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Şura Derneği yönetim kurulu yaptıkları projeler hakkında Urfa Değişim Gazetesinin Yazı İşler Müdürü Mehmet Halhalli'ye bilgi verdi.

Urfa Değişim Gazetesine ziyaretlerde bulunan Şura Dernek Başkanı Muhammed Rüstem Aydınlık ile Başkan Yardımcısı Fatma Zehra Cevheri, 14 Ocak Cumartesi Günü açılışı yapılacak olan Şanlıurfa Şura Derneğinin Şanlıurfa’ya katacakları projelerinin  önemine vurgu yaptı.

Yapılan ziyaret kapsamında Urfa Değişim Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Mehmet Halhalli ile konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Fatma Zehra Cevheri, Derneğin bazı projelerini şu şekilde açıkladı.”Bizler Şura İnsan Hakları sosyal kültürel yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak iş istihdamına, çocuk işçiliğine, kadın üremeye, madde bağımlılığına, siber zorbalık bu ve bunun gibi birçok nadirliğini koruyan projeler ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bizler ayni zamanda federasyon olarak yurt içi ve yurt dışı temsilciliklerimiz ile de saha da görevli bulunmaktayız.   Cumartesi günü il milli eğitim konferans salonunda saat 2 de acilisiniz vardır. Tüm halkımızı bekleriz.”

Halhalli Urfadeğişim