Şanlıurfa ve bölge, haberleri bizden takip ediyor!

TAKİP ET

2017 yılından beri Şanlıurfa'da günlük olarak yayınlanan Urfa Değişim Gazetesi, güçlü kadrosu ile Şanlıurfa'ya ve bölgeye haberler aktarmaya devam ediyor. Halkın sesi olan Urfa Değişim Gazetesi hem basılı olarak hem dijital olarak her mecrada halkın sesi olmaya devam ediyor.

Şanlıurfa’nın günlük süreli gazetesi ve aynı zamanda resmi ilan alan gazetesi olan Urfa Değişim, kısa bir sürede Şanlıurfa’da ve bölgede ses getirerek en çok takip edilen haber siteleri arasında yer alıyor. Güçlü altyapısı ve özgün haberleri ile Google News’te haberleri anlık düşen haber platformu 7 gün 24 saat güncellenmeye devam ediyor.

Gazetemizin yazı işleri müdürü, sayfa sekreteri ve muhabiri haberciliğin eğitimini İletişim Fakültesi’nden aldıktan sonra basın sektöründe edindiği tecrübeleri Urfa Değişim Gazetesi’nde Şanlıurfa ve bölge ile paylaşmaya devam ediyor. 2018 yılından beri gazetemizde yazı işleri müdürlüğü yapan Mehmet Halhalli, 10 yıllık tecrübesiyle bilgi ve birikimlerini sahadaki muhabir arkadaşları ve Şanlıurfa ile paylaşmaya devam ediyor. Gazetemizin sayfa sekreteri Mehmet Kırvar ve muhabirimiz Kader Topal haberciliğin eğitimini İletişim Fakültelerinden alarak alanda edindiği tecrübelerle haber akışını Şanlıurfalılara aktarmaya çalışıyorlar. Aynı şekilde yıllardır kentte habercilik yapan Abdülselam Yavuz ve Bahattin Yolaçan özel ve güncel haberlerin peşinde koşuyor. Tecrübeli köşe yazarlarımız Özlem Demir ve Ayşegül Uzun ise gündeme dair yazıları ile şehrin sorunları aktarmaya özen gösteriyor.

Hem Şanlıurfa’dan hem bölgeden haberlerin anlık olarak paylaşıldığı haber sitemiz urfadegisim.com güçlü altyapısı ile hem Google play storede hem Apple storede haberler anlık olarak takipçilerin telefonuna düşüyor. Hızlı sunucu ile takipçiler haberleri hızlı bir şekilde okumanın keyfini yaşıyor. Webp formatı sayesinde fotoğraflar siteye hızlı yüklendiğinden mobil veri dostu bir site olarak da ilk sıralarda yer alıyor.

Şanlıurfa Urfa Değişim Gazetesi