Şanlıurfa'yı yükseltmek için Ahmet Yüksel aday adayı oldu!

TAKİP ET

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Şanlıurfa'dan başarılı isimler Ankara'nın yolunu tutmaya başladı.

Gelecek Partisinin Şanlıurfa’daki güçlü ismi olan Ahmet Yüksel Gelecek Partisi Şanlıurfa aday adayı olduğunu açıkladı.

1987 Şanlıurfa Suruç doğumlu olan Ahmet Yüksel 14 Mayıs seçimlerinde Şanlıurfa ile Ankara arasındaki köprü olmak için Gelecek Partisi Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurarak adaylık başvurusunu tamamladı.

Gelecek Partisi’nin Şanlıurfa’daki güçlü siması Ahmet Yüksel  ilk öğrenimini Suruç Atatürk İlk okulunu bitirerek, İstanbul Ekrem Kurt Apranti Eğitim merkezinde Uluslararası standartlarda zorlu bir eğitimden geçerek jokey olmaya hak kazandı.

Jokey olduğu süre zarfında başarılı bir tablo ortaya çıkaran güçlü isim Ahmet Yüksel, Türkiye’nin birçok ilinde at binerek birincilik elde etti.

Jokey mesleğindeki başarısının  siyaset arenasında göstermek isteyen Yüksel, Şanlıurfa için daima hizmet aşkıyla koşacağını Ankara ile Şanlıurfa arasındaki köprü olacağını altını çizerek Şanlıurfalı hemşerilerinden destek istedi. Evli ve üç çocuk babası olan Yüksel Şanlıurfa’da kurucularından olduğu Gelecek Partisiyle siyasi hayatına adım attı. Şanlıurfa’nın birçok sorunun yakından takip eden Yüksel, tanıdık siyasetçilerin mensup olduğu aile ferdi olarakta  biliniyor.

   

Yüksel Urfa Gelecek Haberler