Şanlıurfa Zabıta Daire Başkanı hakkında skandal iddialar!

TAKİP ET

İddialara göre, 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanın talimatıyla belediyeye ait olan otomobiller bir partiye verilmiş ve seçim sürecinde kullanılmış.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler bitti.Sosyal medyada dolaşan iddialara bir yenisi daha eklendi. Alınan bilgilere göre, 1 Mart ile 1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen yerel seçim çalışmalarında 63 AFR 303 plakalı otomobil ile 63 AGL 664 plakalı hafif ticari araç Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanın talimatıyla belediyeye ait olan otomobiller bir partiye verilmiş ve Akçakale ile Harran’ın kırsa bölgelerinde seçim sürecinde kullanılmış.

Sosyal medyada dolaşan iddialar ise şu şekilde, “Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu iddia edilen bu araçların; Seçim sürecinde,1 MART ile 1 NİSAN tarihleri arasında; Daire Başkanın talimatıyla, Akçakale ile Harran’ın köylerinde seçim işlerinde kullanılmak amacıyla İ.K.adlı adlı bir Partiliye tahsis edildiği ve yakıtını da Belediye’nin anlaşmalı olduğu yerlerden aldığı iddia ediliyor..!

Öte yandan bu araçların çipli olduğu ve bahse konu tarihlerde kullanıp kullanılmadığı yapılacak araştırmadan sonra ortayaca çıkacağı ileri sürüldü.

Şanlıurfa Zabıta Daire Başkanı skandal iddialar