Şanlıurfalı milletvekillerinden AK Parti İstanbul adayına destek

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a Şanlıurfalı Milletvekillerinden büyük destek.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlere kısa bir süre kala Belediye Başkan adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u açıklanmasının ardından Şanlıurfalı Milletvekillerinden büyük destek geldi.

Açıklamanın ardından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ paylaşımında, “Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u gönülden tebrik ediyor ve seçimde başarılar diliyorum.

İstanbulluların duası ve desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde Murat Kurum; gençliği, dinamizmi, ahlakı, tevazusu, liyakati, tecrübesi, çalışkanlığı, çözüm odaklı yönetim anlayışı… ile İstanbul ve İstanbullular için iyi bir şehrü’l-emin, iyi bir hizmetkar olacaktır.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbulluların vicdanına emanettir.

Yeniden İstanbul

Yeniden Ak Parti için Haydi Bismillâh!”sözlerinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ise, “5 yıllık reklam arası bitiyor. Hizmete devam. Ya Allah bismillah…

Yine, yeni, yeniden İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın

@murat_kurum'a başarılar diliyorum.

İstanbul muradına kavuşuyor. #HazırızKararlıyız” dedi.

26-27-28.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise sosyal medya hesabından desteklerini şu ifadelerle açıkladı, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin #HazırızKararlıyız” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfalı milletvekilleri AK Parti İstanbul adayı