Şanlıurfalılara Gaziantep uyarısı!

TAKİP ET

Birecik Kaymakamlığı, çok yüksek risk grubunda yer alan Gaziantep'e giriş çıkışlar konusunda önemli bir açıklamada bulundu.

Türkiye'de son dönemde koronavirüs vaka sayılarında ciddi artışlar yaşanıyor.

Yaşanan bu artışlar nedeniyle yeni tedbirler gündeme gelirken, Şanlıurfa da riskli iller arasına girdi.

Kentte vatandaşların dikkatli olması adına çalışmalar ve denetimler yapılırken, Birecik Kaymakamlığından kritik bir açıklama geldi.

GAZİANTEP'E DİKKAT
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, çok yüksek riskli iller grubunda yer alan Gaziantep'e hem giriş hem de çıkışlarda denetimlerin olacağı ifade edildi.
Açıklamada, kısıtlamalara uymadığı ve istisna/muafiyet kapsamında bulunmadığı tespit edilenler hakkında gerekli işlemler yapılacağı da vurgulandı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, şu sözlere yer verildi:

"VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!

Çok Yüksek Risk Grubunda yer alan Gaziantep İlimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, 02 Nisan 2021 Cuma günü saat 21.00'de başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde uygulanacaktır.
Her ne kadar İlimiz Şanlıurfa Orta Risk Grubunda bulunmakta ise de sınır İlimiz olan Gaziantep Çok Yüksek Risk Grubunda bulunduğundan İlçemizden Gaziantep İline, Gaziantep'ten de İlçemize giriş çıkışlar toplum sağlığının korunması amacıyla kolluk kuvvetlerimizce sıkı bir şekilde denetlenecek olup kısıtlamalara uymadığı ve istisna/muafiyet kapsamında bulunmadığı tespit edilenler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."