Şanlıurfalılara müjde! Vekil duyurdu!

TAKİP ET

Şanlıurfa Milletvekili Z. Gülendar Açanal ve Mehmet Ali Cevheri, Sağlık Bakanı ile bir araya gelerek kapanan hastaneleri ve eksik branşların ataması ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Birçok hastalıkta uzman eksikliğinin yaşandığı Şanlıurfa’da Milletvekilleri Z. Gülendar Açanal ve Mehmet Ali Cevheri, Sağlık Bakanı ile görüşerek kentte uzman eksikliği yaşanan bölümlere atamanın yapılmasını istediler. Bakan Koca ildeki önemli sorunlardan birisi olan metabolizma uzmanı eksikliğini gidermek için ay sonunda atama yapılacağı müjdesini Urfa vekillerine söyledi.

 

Şanlıurfa’da kapanan hastaneleri ve Haliliye de yaşanan hastane eksiğini de Bakan Koca ile görüşen Şanlıurfa Milletvekilleri konunun detaylarına ilişkin bilgiyi paylaşmadı.

 

Milletvekili Z. Gülendar Açanal, Urfa’ya metabolizma uzmanın ay sonunda atanacağı vurgusunu yaparak, şu mesajı paylaştı,  “Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca ile Haliliye İlçemizde Hastane eksiğimiz ve kapanan hastanelerin durumunu görüştük. Ayrıca bu ay sonu itibariyle şehrimizde olmayan metabolizma uzmanı atamasının gerçekleşeceği müjdesini değerli Şanlıurfa halkına saygıyla arz ederim”

 

Şanlıurfa milletvekili z. gülendar açanal mehmet ali cevheri sağlık bakanı kapanan hastaneler haberler